Rama: Opozita e zhytur në thesin e rublave ruse

Kryeministri Edi Rama ka folur para mediave pas mbledhjes së Kryesisë së PS.

Deklarata e Ramës: 

Në këtë epokë kërcënimi të madh kur Shqipëria nuk bën përjashtim nga gjithë ky kontekst kërcënues dhe kur na duhet të përballemi me pasoja të diçkaje që është jashtë nesh por vjen te ne si erdhi tërmeti e pandemia, na duhet të jemi sa më të qartë, sa me të vednosur, sa me të bashkuar, e sa më të lidhur me partnerë dhe me aleatë të fuqishëm.

Do ishte mirë të kishim një opozitë që të rrinte mirë në këtë kontekst, por për fat të keq kemi një opozitë që premton vetëm izolim nga bota dhe nga ana tjetër është e zhytur në thesin e rublave.

Është fatkeqësi, edhe veprimtaria, edhe mënyra se si vepron çdo ditë mbajnë erë. Ajo çka dimë nuk është e gjitha ajo që duhet ditur.