Rama: Të gjithë e dinë se kujt i është vënë viza në Shqipëri! ‘Non grata’ nuk ka shans të hiqet dhe opozita e rublave…

Kryeministri Edi Rama i quan thashetheme lajmet se Shqipërisë do t’i rikthehen vizat. 

Edi Rama: Të gjithë e dinë se kujt i është vënë viza në Shqipëri, askush mos çuditet si e qysh përhapet thashethemi se BE-ja do kthejë regjimin e vizave! Nongrata nuk ka shans të hiqet, vizat nuk ka gjasë të vihen dhe opozita e rublave sado të japë shpirt s’ka për të hequr dorë