Vetëvritet Fiqiri Mjeshtri, dyshohet si i përfshirë në vrasjen e dyfishtë në Klos

Detaje tronditëse janë bërë publike nga masakra në Klos, ku mësohet se Fiqiri Mjeshtri i dyshuar si i përfshirë në ngjarjen e rëndë ka vrarë veten.

Nga ana tjetër, të plagosur kanë mbetur Englantin Hasula dhe Renato Hasula. Ndërsa në prangat e policisë janë Besnik Mjeshtri dhe Fatmir Mjeshtri. Të vdekur nga ngjarja e rëndë mbetën te vdekur babë bir Liri dhe Kenado Shira.