Drejtoresha humbi jetën duke u larë në dush. Tekniku tregon si te ruheni 100% nga rreziku korrentit në dush

Diten e djeshme Drejtoresha e shkolles humbi jeten pasi u fut ne dush duke rezultuar fatale per te.

Ndersa sot ka bere apel inxhineri elektrik Azmer Duleviç duke thene se duhet te merren masa qe te mos ndodhi gjera te tilla.

Impianti i togezimit dhe salvavita jane te domosdoshme per te shmangur keto tragjedi per te mbrojtur jeten e qytetareve.

Tekniku nder te tjera thote se: ‘Unë kam një këshillë. Kur jeni duke bërë dush ta fikni ose të hiqni spinën nga priza. Duhet të identifikohet automati sepse bojleri ka peshën elektrike më të madhe. T’i mund ta heqësh spinën nga priza por uleni automatin që të jeni të mbrojtur 100%.’- përfundoi ai.