Olta “trazon ujërat”: Kristi ka qejf Kiarën, përgjigjet Kiara: Kush s’më do mua?

Sipas Olta Gixharit, Kiara dhe Kristi kanë shumë kimi bashkë, këtë deklaratë, aktorja e tha për të disatën herë në shtëpinë e ‘Big Brother’ e madje në sy të të dy personave në fjalë.

Teksa po konsumonin drekë, Olta insistoi tek fjala e saj, duke thënë se mbase kjo nuk është vënë re, por se Kiara-Krist kanë kimi.

Dyshja e mori me të qeshur këtë deklaratë e filluan të bënin ironi.

Biseda:

Olta: “Kiarën e ka qejf shumë, e ke ti qef”.

Kristi: “Unë e kam qef”?

Kiara: Kush nuk më ka qef mua?

Dea: “Po prit se Kristi është në lidhje me mua, tjetër duam e më të tjerë përfundojmë”.

Kristi: “Nesër në prime kjo. Strategji e Oltës”.

Olta: “Kanë një kimi të paparë, shihe, Kiara dhe Kristi kanë shumë kimi. Shife. Ato të dy… e kam seriozisht, e them dhe ta dinë, ato të dy kanë super kimi, të betohem që po, mbase nuk e di, e kam me të vërtetë”.

Dea: “Kiara, sipas Oltës ju të dy keni shumë kimi”.

Olta: “Të betohem, ju të dy keni shumë kimi. Për lidhje jo, si miq, kanë kimi të paparë, mbase nuk e dinë”.