Zhduket pa lene gjurmë nenshtetesja kosovare

Zhduket pa lene gjurme qe nga mbremja e djeshme rreth ores 19 :00 nenshtetsja kosovare Have Isufi. Ajo ishte banuese ne lagjen Neuhof ne Strasbourg te Frances, dhe , ka humbur kontaktet me familjaret qe nga mbasditja e djeshme e dates 25/03/2023. Lajmi eshte bere i ditur nga medja francese dhe nga rrjetet sociale nepermjet te cilave familjaret kane vene ne dispozicion kontaktet e tyre ne rast se dikush e njeh ose e kanpare diku. Per here te fundit eshte pare prane nje qendre tregetare Place de Halles, Nenshtetesja kishte te veshur ne momentet e humbjes pantallona dhe xhup te zi  dhe atlete te bardha. Hipoteza te ndryshme hidhen mbi te dushuaren mbi arsyet e zhdukjes se saj por ende nuk jane bere te ditura gjurmet e humbjes. Uniforma blu dhe mediat franceze jane ende ne kerkim per gjetjen e saj si dhe arsyet per te cilat e kane shtyre Have Isufi-n te humbase kontaktet me familjaret e saj.