forcohet leku, ja kursi I kembimit

Sot, më 10 korrik 2024, dollari amerikan blihet me 92.1 lekë dhe shitet me 93 lekë.

Euro blihet me 99.8 lekë dhe shitet 100.6 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 102.3 lekë, ndërsa në shitje me 103.3 lekë.

Paundi britanik blihet me 117.8 lekë dhe shitet me 119 lekë.Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 67.4 lekë, ndërsa në shitje me 68.4 lekë.

Më poshtë, po sjellim të dhënat e këmbimin valutor, për të gjitha monedhat e huaja:

Çfarë po ndodh sot me monedhat e huaja? Ja me sa po blihen dhe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *