Kaosi në seancën e fundit plenare, PS kërkon masa disiplinore për 5 deputetë demokratë

Kaosi në seancën e fundit plenare, PS kërkon masa disiplinore

kuvendi

TIRANË– PS kërkon masë disiplinore për Gazment Bardhin, Ervin Salianjin, Flamur Nokën, Luan Baçin dhe Edi Palokën

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *